Webshop

Bestel onze versgeplukte calla's, puur of verwerkt in een boeket, via onze webshop. Iedere zaterdag komt er een nieuw aanbod online.

Je kan je bestelling afhalen op de kwekerij, Bieststraat 230 te Schiplaken, op zaterdagvoormiddag van 9u tot 13u.
Breng dan zeker je bestelnummer mee!

Indien gewenst leveren we voorlopig nog aan huis, alleen op vrijdag. Hiervoor rekenen we 3 euro extra. Let op! We leveren enkel in de gemeenten Schiplaken, Hever, Boortmeerbeek en Elewijt. Dank voor je begrip!

Klik hier voor onze webshop.

Wie zijn wij?

Een kleinschalig familiebedrijf met grote passie.

Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf met een grote passie: het telen van kwaliteitsvolle calla's. Met grote zorg en gedrevenheid telen wij een uitgebreid assortiment calla's in diverse lengtes. De waaier aan kleuren, zijn trendy look en de lange houdbaarheid maken van de calla een stijlvolle en flexibele bloem die toepasbaar is in ontelbare originele creaties.

Lees meer

Beste 'Calla Keukenhof 2012/2013'

Dankzij ons uitstekende plantmateriaal en onze aparte verwerkingsmethode slagen wij erin om hoogkwalitatieve bloemen te produceren. Dit resulteerde in de eerste prijzen Beste Calla Keukenhof 2012 en 2013.

Paarse calla 4>

Gele Calla 4>

Rode Calla 4>

Zwarte Calla 4>

Witte calla 4>

Verzorgingstips

Onze calla’s worden met veel aandacht en zorg geteeld en verkoopsklaar gemaakt. Hun lange houdbaarheid is een grote troef. Toch is een calla echter heel gevoelig voor de Erwinia-bacterie. Om dit te vermijden is een goede hygiëne uiterst belangrijk

Lees meer